Betaling

Mobilepay

 

Bankoverførsel

I Børneantikvariatets webshop modtages kun mobilepay.

Skulle du have ønske om bankoverførsel, er du velkommen til at kontakte Børneantikvariatet for en løsning.

Der gøres dog opmærksom på, at der typisk kun er tale om et eller få eksemplarer af bøgerne i bogsamlingen. Din ønskede bog kan derfor risikere at blive udsolgt i mellem tiden. Ved bankoverførsel skal denne ske samme eller først kommende hverdag fra positiv bekræftelse fra Børneantikvariatet, idet Børneantikvariatet ellers forbeholder sig retten til at sælge bogen videre til eventuelt andre interesserede købere.

Priser

Sådan prissættes bøgerne

Prissætningen på bøgerne i bogsamlingen sker ud fra indehavers vurdering af udbud og efterspørgsel efter den enkelte bog. Hertil kommer en samlet vurdering af den enkelte bogs stand, kvaliteten fortælling og illustrationer samt den konkrete stand. 

Bogsamlingens priserne afspejler, at der i dag er et stærkt begrænset tilgængeligt udbud af velholdte ældre børnebøger som dem i bogsamlingen. 

Børneantikvariatet er ikke moms-registeret, hvorfor du ikke pålægges moms på dit køb. 

Delivery and Returns

Free standard delivery

Ictibus modit abore, culparum rest harchil luptatem hitiorrum si odi corrovid endiorem aut ulluptaspiet aut pa niet exerument hictatum vitatio magnimp eliquis est optatem rendiscidis se volore et aliquidit quos issi ut essimetur sam sed explace ssitatet inctures.

BETALINGSMIDLER

Mobilepay

I Børneantikvariatets webshop kan der udelukkende betales med mobilepay.

Bankoverførsel – efter aftale

Har du ikke mobilepay er du velkommen til at kontakte Børneantikvariatet med henblik at lave en bankoverførsel i stedet. Idet der som ofte kun er ét eller få eksemplarer af en bog i bogsamlingen, kan din ønskede bog dog risikere at blive udsolgt imellemtiden. Ved bekræftelse på, at bankoverførsel er mulig, vil den konkrete bog reserveres til dig, indtil bankoverførslen er registeret. Bankoverførslen skal ske samme hverdag (eller førstkommende efter en weekend/helligdag), som  bekræftelsen er sendt fra Børneantikvariatet. Sker dette ikke forbeholder Børneantikvariatet sig retten til at sælge bogen videre til eventuelt andre købere.

PRISSÆTNING

Prissætningen på bøgerne i bogsamlingen sker ud fra indehavers samlede vurdering af den enkelte bogs stand, kvalitet i fortællingen og dens illustrationer. Hertil kommer kommer indehavers egen vurdering af udbud og efterspørgsel af den enkelte bog. 

Bøgernes priserne afspejler, at der er et stærkt begrænset tilgængeligt markedsudbud af velholdte ældre børnebøger som dem i bogsamlingen. 

Børneantikvariatet er ikke moms-registeret, hvorfor dig ikke pålægges moms på dit køb.