Håndplukkede bøger til dig

Børneantikvariatet giver dig det bedste udvalg af de skønneste ældre børnebøger.

Hver eneste bog er håndplukket af antikvariatets indehaver og har været til gennemsyn og vurdering af bogens kvalitet. Hvorvidt en børnebog kvalificerer sig til at indgå i antikvariatets samling sker ud fra følgende tre vurderingsparametre:

Hjemmesyet bogpose

Når du køber en børnebog fra Børneantikvariatet vil du altid modtage din bog indpakket i en fin og bæredygtig indpakning.

Bogens indpakning i enten stofposer eller stofwraps har også den symbolske betydning, at hver eneste børnebog skal passes ekstra godt på og drages omsorg for. Det gælder selvfølgelig også på rejsen til det nye hjem din bogreol.  

Hver eneste indpakning er unik og hjemmesyet specielt til din bog af antikvariatets indehaver i materialer af ældre linned og duge. 

I bæredygtighedens navn kan indpakningen forhåbentlig tjene til nye formål hos dig – måske til opbevaring eller som gaveindpakning til en, som du har kær. Kun fantasien sætter grænser.

Det anvendte pap, der i øvrigt bruges til din pakkeforsendelse, vil som udgangspunkt også være genbrug af hensyn til miljøet. 

Giv en bog i gave

Søger du en gave til et barn, der emmer af nostalgi?

Hos Børneantikvariatet finder du et stort udvalg af børnebøger perfekt som gave til f.eks. et fødselsdags- eller dåbsbarn. Der er altid en anledning til at glæde én, som man har kær og enhver vil glædes over at modtage en skøn antikvarisk børnebog.

Børneantikvariatet sender gerne bogen direkte til præcis det barn/den familie, som du ønsker skal modtage din gave. Vil du have en personlig hilsen i et fint hjemmelavet kort fås dette naturligvis også helt uden beregning. Anfør det blot som en særlig bemærkning i din ordreafgivelse.  

Med den fine hjemmesyede indpakning i form af stofpose eller stofwrap er bogen allerede flot pakket ind. Nemmere bliver det ikke at købe en gave, som vil falde i god jord hos både både børn og voksne.

Og husk – med hvert bogkøb følger naturligvis bytteservice. Læs mere her