Klassiske og gode børnebøger!

Leder du efter alle tiders børnebøger? Så er du kommet til det rigtige sted!

Børneantikvariatet er en online boghandel, hvor du finder gode brugte gamle børnebøger i god kvalitet. Med få klik kan du altså finde og købe de bedste børnebøger online – til dit barn/barnebarn eller måske give en bog som en gave.

Søger du børnebøger til små børn eller store børn? Børneantikvariatet har børnebøger til alle aldre, men specialiserer sig specielt i billedbøger. De gode billedbøger er perfekte til højtlæsning, men også velegnet som læs selv til for større børn.

Køb bøger

Barndommens gode børnebøger

1960’erne

1970’erne

1980’erne

1990’erne

Husker du?

At kigge i og læse en gammel god børnebog er noget helt særligt og autentisk – illustrationernes farver og streger, fortællemåden, indholdet og trykkemetoderne er anderledes end nye børnebøger i dag.

Vi er ikke alle lige heldige at have forældre, der har gemt de gode gamle børnebøger fra barndommens børneværelse.

Derfor giver Børneantikvariatet dig en enestående mulighed for, at du kan få opbygget en autentisk, flot og personlig bogreol med de bedste børnebøger til dine børn, børnebørn eller oldebørn, der oser af minder fra din egen barndom.

 

Her er altid åbent

Som online boghandel har Børneantikvariatet altid åbent for køb af børnebøger. Du er også velkommen til at altid at kontakte børneantikvaren med forespørgsler på bestemte børnebøger.  

Køb bøger

Køb børnebøger til ét barn, som du har kær…

Fødselsdagsgave, Dåbsgave eller bare fordi…

HOS BØRNEANTIKVARIATET FÅR DU:

Bytteret

Giv en bog i gave – f.eks. som fødselsdagsgave eller dåbsgave. Skulle modtageren mod forventning ønske børnebogen byttet, kan det sagtens lade sig gøre.

Flot indpakning

Hver børnebog er indpakket i en fin hjemmesyet stofpose, når du modtager bogen. Derfor er det også nemt at få sendt bogen som gave direkte til ét barn, som du har kært.

Udvalgte børnebøger

Køb børnebøger

Til og fra kort

“Radiserne”

kr. 60,00kr. 70,00
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
kr. 35,00kr. 45,00
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Køb børnebøger

Se boganmeldelser

Børneantikvariatet har sin egen youtubekanal