Fragtpris

Kr. 49 pr. ordre

Fragtprisen pr. ordre er altid den samme; nemlig kr. XX.

Fragten betales sammen med din ordre. 

Erfaringen viser, at mange kunder køber regelmæssigt fra bogsamlingen. Derfor tilbyder Børneantikvariatet dig, at du kan samle bøger “til bunke” over tid og derved få flere ordre leveret på én gang. Dette er en service for dig for, at du kan spare udgifter til fragt, hvis du kan vente på, at alle dine bøger kommer hjem på en gang. Læs mere om denne service under punktet “ekstra bogsitting” nederst på siden.

 

Levering

GLS-pakkeshop

Din købte bog afsendes indenfor få hverdage efter, at betalingen er modtaget.

Leveringstiden er herefter afhængig af GLS, som Børneantikvariatet benytter som fragtleverandør.  

For at holde fragtprisen nede for dig sker levering kun til GLS-pakkeshop. Skulle du dog have ønske om levering på din hjemme-adresse, kan du dog skrive det i dine bemærkninger ved bestilling. Du afholder altid selv de ekstra udgifter forbundet hermed. 

Levering af varer fra Børneantikvariatet anses for sket, når du har fået varen udleveret fra pakkeshop/fragtleverandøren. Risikoen og ansvaret for bøger købt hos Børneantikvariatet overgår først til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Fragtskader skal anmeldes direkte til GLS ved modtagelsen af varen.

Extra bogsitting

Saml flere ordre og betal kun fragt een gang

Der kommer løbende nye bøger til Børneantikvariatets bogsamling. Ønsker du løbende at følge udvalget og har en forventning om, at du vil komme til at købe bøger af flere omgange, er du velkommen til benytte dig af servicen om “at samle i bunke” og i stedet få alle dine ordrer afsendt på én gang for at spare penge på fragt. 

Skriv “extra bogsitting” i bemærkninger ved ordreafgivelsen. 

Det er dog et krav, at der betales for de enkelte bøger straks ved hver ordreafgivelse. Engangsbetalingen for fragten betales sammen med den første ordre.