Håndplukkede børnebøger

Børneantikvariatet giver dig det bedste udvalg af de skønneste ældre børnebøger.

Hver eneste bog er håndplukket og har været til gennemsyn og vurdering af antikvariatets indehaver. Den enkelte bogs kvalitet vurderes på følgende tre parametre:

Håndsyet bogpose 

Når du køber en børnebog fra Børneantikvariatet vil denne på sin rejse til din bogreol altid ligge i en fin, praktisk og bæredygtig stofpose som et symbol på, at vi skal passe ekstra godt på og drage omsorg for de antikvariske børnebøger.

Hver eneste stofpose er hjemmesyet specielt til din bog af antikvariatets indehaver i materialer af ældre linned og duge. 

I bæredygtighedens navn kan stofposen forhåbentlig tjene til nye formål hos dig – måske til opbevaring af småting på børneværelset, som tur-pose eller gaveindpakning til en, som du har kær.

En bog som gave?

Den håndsyede stofpose gør det også nemt for dig at købe en bog som gave, idet bogen dermed er fint og sikkert indpakket, når gavemodtageren åbner pakken fra Børneantikvariatet.

Vil du have en personlig hilsen i et kort med til gaven, sørger Børneantikvariatets indehaver naturligvis også for dette. Skriv det blot som særlige bemærkninger i ordreafgivelsen i forbindelse med bogkøbet. 

Husk – med hvert bogkøb følger naturligvis bytteservice. Læs mere her