Du gøres opmærksom på, at du afgiver personoplysninger til Børneantikvariatet i forbindelse med gennemførelse af din  kontakthenvendelse.

De indsamlede personlysninger vil være:

  • navn
  • e-mail
  • tlf.nr.
Persondatapolitik ved køb
Børneantikvariatet har en privatlivspolitik, som omhandler, hvorledes de personoplysninger, der indsamles, bruges og beskyttes, når du handler med Børneantikvariatet.dk.
 
Børneantikvariatet forbeholder sig retten til løbende at ændre eller opdatere vores privatlivspolitik i overensstemmelse med gældende lovgivning.
 

Persondataindsamling ved køb

Børneantikvariatet indsamler kun de personoplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne levere og yde den bedste service til dig.
 
Når du køber bøger fra bogsamlingen via webshoppen er det nødvendigt, at du afgiver personlige kontakt-oplysninger for, at din ordre kan behandles og ekspederes.
 
For at kunne fuldføre dit køb på Børneantikvariatet.dk skal du afgive følgende oplysninger:
 
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse
 
Inden du foretager dit køb på Børneantikvariatet.dk afgiver du dit samtykke, således du netop ved, hvilke oplysninger, at der gemmes om dig. Registeringen af personlysninger sker med det formål at levere din bog/bøger til dig, men kan efter særlig aftale med dig gemmes med henblik på fremtidig kontakt/handel mellem dig og Børneantikvariatet.
 
Dine oplysninger gemmes i Børneantikvariatets kundekartotek, som kun er tilgængelig for Børneantikvariatet. Dataene opbevares i fem år af hensyn til bogføringsloven.
 
Vi opbevarer og transmitterer kunde-oplysninger krypteret.
 
Dine betalings-oplysninger opbevares dog ikke hos Børneantikvariatet, som heller ikke får kendskab til disse, idet betaling og indtastning af oplysningerne foregår direkte mellem dig og den gateway (Scanpay.dk) og betalingsindløser (Clearhouse.dk), som Børneantikvariatet benytter. Har du spørgsmål til opbevaring af dine betalings-oplysninger, skal du derfor rette direkte henvendelse til Scanpay og Clearhaus. 
 
Betales efter aftale via bankoverførsel får Børneantikvariatet dog kendskab til dine bank-oplysninger, når registrering af betalingen for dit køb sker. Børneantikvariatet har erhvervskonto hos Sparnord.
 
For at kunne behandle din ordre, vil nogle personoplysninger skulle videregives til tredje parter. Disse tredje parter omfatter bankvirksomheden SparNord og betalingsløsningerne Scanpay.dk og Clearhaus.dk. Hertil kommer fragtfirmaet DAO samt Simply.com, hvor antikvariatet har sin hosting og mailsystem igennem. Alle disse tredje parter er også underlagt Persondatalovgivningen, således at du kan føle dig tryg i forhold til behandling af dine personlige oplysninger. Børneantikvariatet har dog intet ansvar for tredje parters hjemmesider og samarbejdspartnere og påtager sig intet ansvar for tredje parters privatlivspolitik. Er du interesseret i tredje parts privatlivspolitik, kan du hente information ved at rette direkte henvendelse til ovenstående nævnte.
 
Børneantikvariatet anvender desuden en ekstern samarbejdspartner til hjælp af  bedømmelsen af virksomheden i form af Trustpilot.dk, hvortil dine oplysninger om navn og e-mail således sendes for at denne aktør kan sende dig en invitation til anmeldelse. Vælger du at foretage en anmeldelse, bliver TrustPilot.com dataansvarlig for de afgivne oplysninger. 
 
Børneantikvariatet vil aldrig videresælge dine personlige oplysninger. 
 
Som registreret hos Børneantikvariatet har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i denne forbindelse rettes Børneantikvariatets indehaver via e-mail: kontakt@borneantikvariatet.dk
 
Persondataindsamling ved kontaktformular og e-mail 
 
Når du kontakter Børneantikvariatet enten via kontaktformular eller e-mail  afgiver du personlige oplysninger i form af:
 
– dit fulde navn
– din e-mailadresse
– evt. telefonnummer
 
Dine afgivne personoplysninger bruges kun til at besvare din henvendelse. Udover antikvariatets mailsystem gennem Simply.com, vil dine oplysninger ikke videregives til tredje parter. Kunde-oplysninger opbevares og transmitteres krypteret. 
 
Efter gensidig aftale kan personoplysninger gemmes efter endt besvarelse af din henvendelse, ellers vil disse slettes efter endt behandling af din forespørgsel. Resulterer din henvendelse i et bogkøb, vil dine personoplysninger gemmes i henhold til Børneantikvariatets persondatapolitik i forbindelse med køb, jf. ovenstående beskrivelse.

Som registreret hos Børneantikvariatet har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i denne forbindelse rettes Børneantikvariatet via e-mail: kontakt@borneantikvariatet.dk

Datasikkerhed og anvendelsesdata
 
Den dataansvarlige i Børneantikvariatet er indehaver.
 
Børneantikvariatet.dk benytter ikke cookies. 
 
Børneantikvariatet.dk benytter SSL-kryptering i webshoppen samt TLS kryptering af E-mails. Hvis du gør brug af browser Internet Explorer, anbefales det at hente Google Chrome, da Internet Explorer er forældet og ikke bliver opdateret.
[row_inner_3] [col_inner_3 span=”6″ span__sm=”12″]
Datasikkerhed og anvendelsesdata
[/col_inner_3] [col_inner_3 span=”6″ span__sm=”12″]

Den dataansvarlige i Børneantikvariatet er indehaver Kathrine Precht.

Børneantikvariatet.dk benytter SSL krytptering i webshoppen samt TLS kryptering af E-mails. Hvis du gør brug af browser Internet Explorer, anbefales det at hente Google Chrome, da Internet Explorer ikke opdateres.

Børneantikvariatet.dk benytter ikke cookies. 

[/col_inner_3] [/row_inner_3] [row_inner_3] [col_inner_3 span__sm=”12″] [row_inner_4] [col_inner_4 span=”6″ span__sm=”12″]
Dine rettigheder
[/col_inner_4] [col_inner_4 span=”6″ span__sm=”12″]

Du har altid ret til at få indsigt i de persondata, som Børneantikvariatet har om dig. Hvis du mener at de oplysninger, der er registreret hos Børneantikvariatet om dig ikke er korrekte, har du altid ret til at få dem slettet.

Sletning eller berigtigelse vil ikke ske, såfremt Børneantikvariatet har retlig pligt til at opbevare disse, eller dele af disse persondata. Ønsker du at trække dit samtykke helt eller delvist tilbage, har du også ret til dette. I disse tilfælde vil Børneantikvariatet ophøre med at behandle dine persondata, som du har tilbagekaldt, medmindre der er retslig forpligtelse til dette.

Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine persondataoplysninger, har du ret til at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 Kbh. K. Tlf. 3319 3200 – Mail: dt@datatilsynet.dk.

[/col_inner_4] [/row_inner_4] [/col_inner_3] [/row_inner_3]