Ved brug af kontaktformularen gøres du opmærksom på, at du nu afgiver dine personoplysninger i form af navn, adresse, e-mail og telefonnummer til Børneantikvariatet.

Forud for afsendelse af besked skal du således give dit samtykke til, at du har læst og accepteret Børneantikvariatets indsamling og behandling af dine personoplysninger, jf. antikvariatets persondatapolitik.

Persondatapolitik ved kontakt

Når du kontakter Børneantikvariatet enten via kontaktformular eller e-mail  afgiver du personlige oplysninger i form af:

– dit fulde navn

– din e-mailadresse

– evt. telefonnummer

Dine afgivne personoplysninger bruges kun til at besvare din henvendelse, og bliver således hverken videregivet eller solgt til andre, men er kun registreret i Børneantikvariatets kundekartotek. Børneantikvariatet hosting og mailsystem hos Simply.com har dog kendskab til personoplysningerne, men Simply.com er også underlagt Persondatalovgivningen. Børneantikvariatet har dog intet ansvar for Simply.coms privatlivspolitik, men du kan altid hente information herom ved direkte henvendelse til Simply.com.

Kundeoplysninger opbevares og transmitteres krypteret. 

Efter gensidig aftale kan personoplysninger gemmes efter endt besvarelse af din henvendelse, ellers vil disse slettes efter endt behandling af din forespørgsel.

Resulterer din henvendelse i et bogkøb, vil dine personoplysninger gemmes i henhold til Børneantikvariatets persondatapolitik i forbindelse med køb, Læs mere her:

Som registreret hos Børneantikvariatet har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i denne forbindelse rettes Børneantikvariatets indehaver via e-mail: kontakt@borneantikvariatet.dk

Datasikkerhed og anvendelsesdata

Den dataansvarlige i Børneantikvariatet er indehaver Kathrine Precht.

Børneantikvariatet.dk benytter SSL krytptering i webshoppen samt TLS kryptering af E-mails. Hvis du gør brug af browser Internet Explorer, anbefales det at hente Google Chrome, da Internet Explorer ikke opdateres.

Børneantikvariatet.dk benytter ikke cookies. 

Dine rettigheder

Du har altid ret til at få indsigt i de persondata, som Børneantikvariatet har om dig. Hvis du mener at de oplysninger, der er registreret hos Børneantikvariatet om dig ikke er korrekte, har du altid ret til at få dem slettet.

Sletning eller berigtigelse vil ikke ske, såfremt Børneantikvariatet har retlig pligt til at opbevare disse, eller dele af disse persondata. Ønsker du at trække dit samtykke helt eller delvist tilbage, har du også ret til dette. I disse tilfælde vil Børneantikvariatet ophøre med at behandle dine persondata, som du har tilbagekaldt, medmindre der er retslig forpligtelse til dette.

Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine persondataoplysninger, har du ret til at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 Kbh. K. Tlf. 3319 3200 – Mail: dt@datatilsynet.dk.